Skip to main content
Close

XploreHealth

El programa educatiu europeu XploreHealth apropa la recerca a l’aula i fomenta la participació dels estudiants dins del sistema de ciència i innovació.

Imatge de XploreHealth

Promovem la salut i apropem la recerca biomèdica a l’educació

Xplore Health és un programa educatiu europeu per promoure la salut facilitant la presa de decisions basades en el raonament científic, impulsat per IrsiCaixa i l’Obra Social “la Caixa”, amb el suport de la Fundació Amgen.

S’ha desenvolupat a través d’internet i per mitjà d’una xarxa de centres educatius pilot, centres de recerca i museus de ciència de l’Estat espanyol. Conté 8 mòduls temàtics: VIH/sida, malària, obesitat, salut mental, càncer de pell, biotecnologies, genòmica i desenvolupament de fàrmacs.

Ofereix recursos multimèdia per a estudiants i educadors: vídeos, jocs en línia, experiments virtuals, recursos per a la reflexió sobre aspectes ètics, legals i socials, protocols d’experiments entorn de recerca actual, guies didàctiques, etc; i, també, activitats presencials (cursos i seminaris per al professorat i tallers d’experiments per a l’alumnat).

Actualment, la majoria de recursos creats en aquest programa educatiu es poden trobar a la web d’EduCaixa.

Infografia XploreHealth
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: