Skip to main content
Close

Avís legal i condicions d'ús

1. En compliment del deure d’informació que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació, s’informa els usuaris de la Web que aquesta pàgina web localitzada a la URL http://www.irsicaixa.es/ca (d’ara endavant la “Web”) és propietat de la FUNDACIÓ PRIVADA INSTITUT DE RECERCA DE LA SIDA-CAIXA (d’ara endavant “IrsiCaixa”).

2. Les dades d’identificació d’IrsiCaixa són les següents:

FUNDACIÓ PRIVADA INSTITUT DE RECERCA DE LA SIDA-CAIXA
NIF: G-60.813.227
Inscripció: Inscrita al Registre de Fundacions de Catalunya amb el número 873
Domicili: Hospital Germans Trias i Pujol, Carretera de Canyet s/n, 08916 Badalona (Barcelona)
Telèfon: (+34) 93 465 63 74
Adreça electrònica: comunicacio@irsicaixa.es

3. Aquesta Web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els sons, les bases de dades, els codis i qualsevol altre material, són propietat d’IrsiCaixa o de tercers que n’hagin autoritzat l’ús a IrsiCaixa.

4. La informació inclosa a la Web és la vigent a la data de la seva darrera actualització i s’ha de considerar informació introductòria per a l’usuari, relativa als productes i serveis i a d’altres informacions que conté la Web. L’usuari pot confirmar la data de l’actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia del correu electrònic que té a la seva disposició a la mateixa web.

5. L’accés o la utilització de la Web són gratuïts i es realitzen sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari. IrsiCaixa rebutja qualsevol responsabilitat que derivi de la mala utilització dels continguts de la Web.

6. IrsiCaixa facilita a la Web els enllaços a Twitter, mailing i RSS, amb l’objectiu que els usuaris puguin rebre informació sobre activitats i serveis que ofereix IrsiCaixa. En cas d’accedir a una altra web per la utilització d’aquests enllaços, l’usuari serà sotmès a les polítiques que s’estableixin en cada cas.

7. IrsiCaixa es reserva el dret a modificar i actualitzar, sense previ avís, els continguts, els serveis, la configuració i la presentació de la Web, així com a eliminar-los i a limitar-ne l’accés o a impedir-lo de manera temporal o definitiva.

8. IrsiCaixa rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no inclosa a la Web i, per tant, no elaborada per IrsiCaixa o no publicada amb el seu nom. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació recollida a pàgines web de terceres persones connectades a la Web d’IrsiCaixa mitjançant enllaços (links).

9. IrsiCaixa no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que puguin derivar del mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades d’aquest. Per tant, IrsiCaixa no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin ocasionar a l’usuari, tot i que IrsiCaixa ha adoptat les mesures necessàries per evitar-ho.

10. La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació inclosa a la Web i que es realitzi sense l’autorització d’IrsiCaixa és una infracció castigada per la legislació vigent.

11. La Web es regeix per les lleis espanyoles i qualsevol controvèrsia que hi estigui vinculada es dirimirà als tribunals de la ciutat de Barcelona.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: