Living Lab de Salut

LIVING LAB DE SALUT

Què és el Living Lab de Salut?

El Living Lab de Salut d’IrsiCaixa té com a missió contribuir a millorar la resolució de reptes de salut promovent canvi sistèmic, tant amb els canvis en el sistema de recerca i innovació (R&I) com en els sistemes afectats pels reptes als què ens plantegem contribuir. Els canvis que ens proposem tenen com a darrera finalitat incrementar l’impacte de les solucions existents i estimular la ideació i implementació de noves solucions que responguin millor a la complexitat del sistema.

Llegeix més

Programes de recerca i innovació sistèmica i col·laborativa

Oferim serveis de consultoria estratègica sistèmica i col·laborativa que inclouen suport en la presa de decisions estratègiques i en el desenvolupament de Plans Estratègics i Plans d’Acció Col·lectius, i facilitació de Comunitats de Pràctica multiactor per millorar l’impacte (STRATEGY LAB). Així mateix, també oferim suport en la ideació, disseny, validació i implementació de projectes de R&I participatius, sistèmics i transdisciplinaris (IMPACT LAB).

Programes educatius i guies metodològiques

Oferim recursos i activitats educatives adreçades a col·lectius diversos, majoritàriament acadèmics, per promoure canvis en processos de R&I perquè tinguin més impacte promovent un enfocament més sistèmic i participatiu. Alhora, inclouen activitats adreçades a altres actors socials, incloent l’administració, el tercer sector i l’educació formal, des de secundària fins a cursos de doctorat.

Comitè Assessor Comunitari de VIH/sida (CAC)

El CAC és un òrgan extern que facilita la comunicació i el diàleg entre la comunitat científica, els professionals que treballen en el context del VIH, els col·lectius d’afectats pel VIH i les persones que estan en alt risc d'infecció.

link

Publicacions

Aquí podràs trobar totes les nostres publicacions.

Llegeix més

Qui som?

Totes les activitats del Living Lab són possibles gràcies a un equip de persones compromeses i motivades en obrir i apropar el món de la recerca i la innovació a la societat.

Conegueu l'equip complert en aquest enllaç.

Contacta'ns a livinglab@irsicaixa.es

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: