Skip to main content
Close

Comitè científic internacional

Un grup d'investigadors i investigadores de renom internacional avaluen periòdicament IrsiCaixa per fomentar i facilitar l'excel·lència de la recerca que es duu a terme a la institució.

Imatge de Comité Científic Internacional

Dra. Daria Hazuda

Vicepresidenta d'Identificació de Malalties Infeccioses de Merck, directora científica de MRL Cambridge Exploratory Science Center (Cambridge, Massachusetts).

Dr. Daniel Kuritzkes

Professor de Medicina a la Harvard Medical School. Director de l’AIDS Research al Brigham and Women’s Hospital i codirector del NIH-funded AIDS Clinical Trials Group.

Dr. Douglas Richman

Professor de Patologia i Medicina a la Universitat de San Diego (UCSD) a Califòrnia (EUA). També és director del Centre d’Investigació del VIH i la sida al VA San Diego Healthcare System i director del Centre per a la Recerca sobre la Sida a la UCSD.

Dra. Gabriella Scarlatti

Cap del grup Viral Evolution and Transmission Group de l'IRCCS Ospedale San Raffaele, Milà (Itàlia).

Dr. Jonathan Schapiro

Director de la HIV/AIDS Clinic del National Hemophilia Center de Tel Aviv, Israel.

Dra. Lucy Dorrell

Directora Sènior de Desenvolupament Clínic i Recerca en Malalties Infeccioses de Immunocore i Professora a la Universitat d’Òxford (Regne Unit).

Dr. Mario Stevenson

Cap de la divisió de Malalties Infeccioses del Departament de Medicina de la Universitat de Miami, Florida (EUA).

Dra. Monique Nijhuis

Professora associada de biologia translacional al Department of Medical Microbiology, University Medical Center, Utrecht (Països Baixos).

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: