Skip to main content
Close

Col·labora

Descobreix com pots contribuir en la nostra recerca.

Imatge de Col·labora

El teu suport és essencial per a la nostra tasca

L’equip científic d’IrsiCaixa treballa dia rere dia per trobar solucions a la infecció pel VIH, la COVID-19 o el càncer, entre altres malalties. Gràcies a totes les persones que ens han recolzat al llarg dels anys, hem avançat molt en el tractament, la prevenció i la curació de les malalties infeccioses que s’estudien a l’institut, però encara ens queda un llarg camí per recórrer. Per poder seguir superant els reptes científics que ens planteja la salut humana, et necessitem al nostre costat.

Com puc ajudar?

Fent un donatiu

Donacions com la teva són les que ens permeten desenvolupar i accelerar la nostra feina. Pots ingressar el teu donatiu o marcar una transferència recurrent en el següent número de compte:

ES58-2100-0325-41-02001239-93

Si desitges un certificat d’IrsiCaixa per poder desgravar la teva donació a la declaració de la renda, pots enviar a comunicacio@irsicaixa.es la següent documentació:

 • Nom i cognom del donant o nom de l’entitat donant

 • Domicili del donant / domicili social (en cas d’entitat donant)

 • Fotocòpia del DNI o passaport / NIF

 • Comprovant del donatiu

Difonent la nostra causa

Segueix-nos i comparteix la nostra tasca a través de les xarxes socials:
Twitter, Instagram, LinkedIn i YouTube.

Imatge de Com puc Ajudar

Destí dels donatius

Consulta d’on provenen els nostres recursos i com els distribuïm a la secció de Transparència.

 • COVID-19: desenvolupament de fàrmacs, anticossos i una vacuna contra el SARS-CoV-2.

 • Tractament, curació i prevenció del VIH/sida: investiguem els mecanismes d’acció del virus i d’evolució de la malaltia amb l’objectiu de dissenyar estratègies de curació de la infecció.

 • Malalties infeccioses emergents: estudiem els virus, el sistema immunitari i les vacunes des d’una perspectiva global que permeti controlar les infeccions causades per nous virus emergents i prevenir futures pandèmies.

 • Altres àrees biomèdiques: la recerca sobre el VIH ens ha portat a fer recerca en altres àrees de la biomedicina com el càncer o les malalties neurodegeneratives.

Beneficis fiscals

La teva solidaritat té ara més avantatges! Des de l'1 de gener 2020, pots recuperar fins al 80% de la teva aportació deduint els teus donatius a la declaració de la Renda.

Tant si ets un particular (persona física) o una empresa (persona jurídica), pots deduir els teus donatius en la declaració de la renda o l’impost de societats.

Impost sobre persones físiques

Deducció donatius

Impost per a societats

beneficis fiscals societats

*Gaudeix d’una desgravació addicional gràcies a la teva fidelitat com a donant en el cas d’haver realitzat durant els dos exercicis fiscals anteriors donatius per import igual o superior a la Fundació.

Certificat fiscal

Necessites un certificat fiscal de la teva donació o tens dubtes sobre els beneficis? Escriu-nos! En el cas que necessitis el certificat, recorda ajuntar la següent documentació a l’email:

 • Nom i cognom del donant o nom de l’entitat donant

 • Domicili del donant / domicili social (en cas d’entitat donant)

 • Fotocòpia del DNI o passaport / NIF

 • Comprovant del donatiu

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: