Skip to main content
Close

Política de privacitat de la newsletter

Informació bàsica de protecció de dades

Responsable: Fundació Privada Institut de Recerca de la Sida-Caixa

Finalitat: mantenir-lo informat de les comunicacions sobre activitats, promocions i novetats científiques i formatives d'IrsiCaixa. En el cas que no accepti el tractament de les seves dades, no podrem realitzar el servei sol·licitat.

Destinataris: les seves dades no seran cedides a tercers. Això no obstant, podran tenir accés a les seves dades proveïdors de serveis relacionats amb el desenvolupament i manteniment web, així com l'enviament d'e-mailings.

Les seves dades seran tractades en territori de la Unió Europea, no obstant, per a l'enviament d'e-mails recorrem a la plataforma web de MailChimp (Rocket Science Group, LLC.), per la qual cosa les seves dades seran transferides als Estats Units. Rocket Science Group, LLC ofereix garanties per al tractament de les seves dades de caràcter personal, i ha subscrit les Condiciones Contractuals Tipus aprovades per la Comissió Europea. Pot consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades a Mailchimp en aquest enllaç.

Drets: té dret a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, així com reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció Dades (AEPD) en el cas de no estar conforme amb el tractament de les seves dades de caràcter personal. Pot trobar informació completa sobre això a la “informació adicional”.

Informació addicional: llegeixi atentament la política de privacitat completa aplicable al present formulari.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: