Skip to main content
Close

Formació

Proporcionem formació constant en noves tècniques, coneixement i habilitats, de la mà de la carrera professional.

Càtedra de Malalties Infeccioses i Immunitat

Fruit d’un conveni de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la Fundació Lluita contra les Infeccions, l’octubre del 2013 es va crear la Càtedra de la Sida i Malalties Relacionades. Més tard, el juny del 2019, aquesta Càtedra dirigida pel Doctor Bonaventura Clotet, passà a denominar-se Càtedra de Malalties Infeccioses i Immunitat.

La missió de la Càtedra és estudiar les malalties infeccioses com el VIH/sida, l’hepatitis o l’Ebola, entre d’altres. La càtedra de la UVic-UCC també pretén aplicar el coneixement del sistema immunitari generat durant anys d’estudi de les malalties infeccioses en camps com l’envelliment, el càncer, les vacunes i altres àrees relacionades.

La Càtedra busca ser un espai de col·laboració que faciliti la creació de sinergies, amb l’objectiu de generar i difondre coneixement científic i tecnològic i d’assegurar-ne la transferència a la societat i al teixit productiu. 

Així, des de la Càtedra s’impulsen activitats de formació, de suport a la recerca, de transferència de coneixement i de difusió i divulgació. També es procura generar recursos propis amb l’objectiu d’oferir beques a joves investigadors en formació.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: