Igualtat, Diversitat i Inclusió

Igualtat, Diversitat i Inclusió

Un ambient de treball inclusiu

IrsiCaixa advoca per la formació igualitària, la innovació i la transferència de coneixement, la promoció de la salut i el benestar, i la comunicació entre la comunitat científica i la societat, des d'un punt de vista igualitari, inclusiu, just i tolerant.

Amb aquest ideal en ment, la institució crea un Pla d'Igualtat, Diversitat i Inclusió, fruit del seu compromís, des dels seus orígens, amb la defensa de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, així com amb l'eliminació de les discriminacions per raó de gènere. La renovació del Pla permetrà que la comunitat d'IrsiCaixa potenciï les seves habilitats i assoleixi el màxim rendiment en els seus objectius professionals.

En aquesta secció, doncs, podreu trobar diversos recursos i eines per seguir avançant, dia a dia, cap a una societat basada en la igualtat d'oportunitats i la no discriminació. Entre d'altres, IrsiCaixa comparteix el seu Pla d'Igualtat, Diversitat i Inclusió 2020-2022, així com una guia per a l'ús d'un llenguatge inclusiu i no sexista. Aquesta guia inclou recomanacions i recursos pràctics per escollir una manera igualitària i no discriminatòria a l’hora de transmetre qualsevol missatge, i pretén esdevenir una eina útil per la societat, en especial la comunitat científica.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: