Igualtat, Diversitat i Inclusió

Igualtat, Diversitat i Inclusió

Un ambient de treball inclusiu

IrsiCaixa advoca per la formació igualitària, la innovació i la transferència de coneixement, la promoció de la salut i el benestar, i la comunicació entre la comunitat científica i la societat, des d'un punt de vista igualitari, inclusiu, just i tolerant.

Amb aquest ideal en ment, la institució crea un Pla d'Igualtat, Diversitat i Inclusió, fruit del seu compromís, des dels seus orígens, amb la defensa de la igualtat d'oportunitats entre persones, així com amb l'eliminació de les discriminacions per raó de gènere. La renovació del Pla permetrà que la comunitat d'IrsiCaixa potenciï les seves habilitats i assoleixi el màxim rendiment en els seus objectius professionals.

En aquesta secció, doncs, podreu trobar diversos recursos i eines per seguir avançant, dia a dia, cap a una societat basada en la igualtat d'oportunitats i la no discriminació. Entre d'altres, IrsiCaixa comparteix el seu Pla d'Igualtat, Diversitat i Inclusió 2020-2022, així com una guia per a l'ús d'un llenguatge inclusiu i no estigmatitzant. Aquesta guia inclou recomanacions i recursos pràctics per escollir una manera igualitària i no discriminatòria a l’hora de transmetre qualsevol missatge, i pretén esdevenir una eina útil per la societat, en especial la comunitat científica.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: