Skip to main content
Close
Assoliment

Investigadors d’IrsiCaixa, entre els més rellevants del món en l’àmbit científic

.

El director Bonaventura Clotet i l'investigador principal Roger Paredes són els profesionals d'IrsiCaixa que apareixen al llistat com a figures científiques rellevants a nivell mundial

El Campus Can Ruti i l’equip assistencial i investigador de les diferents institucions que l’integren, entre elles IrsiCaixa, continua demostrant, un any més, ser un node rellevant a escala mundial pel que fa a la producció i a l’avenç científic.

En aquest sentit, prop d’una trentena de professionals reconeguts –de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, l’Hospital i de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), la Fundació Lluita contra les Infeccions i l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC)– s’han inclòs a la llista d’abast mundial de personal científic que aconsegueix un major impacte gràcies a les seves publicacions i citacions.

Es tracta de la nova i darrera actualització de la base de dades Scopus d’Elsevier, una editora global al món pel que fa a la Medicina i a les Ciències de la Salut. El llistat inclou uns 200.000 autors i autores –que suposen el 2% del personal científic d’arreu del planeta–, que són reconeguts en dues classificacions: segons tota la seva carrera científica i segons el seu impacte durant l’any passat.

Pel que fa a tota la seva trajectòria, la llista inclou al director d’IrsiCaixa Bonaventura Clotet.

Pel que fa a la influència dels seus treballs durant l’any 2022, en la llista repeteix Bonaventura Clotet, però també incorpora el nom de l’investigador principal d’IrsiCaixa Roger Paredes.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: