COVID-19

COVID-19

Investigació per fer front a la pandèmia

L’any 2020 ha estat marcat per la pandèmia de SARS-CoV-2, que ha causat estralls arreu del món i ha demostrat, un cop més, la importància de la recerca. 

L’experiència acumulada al llarg de 25 anys en virologia i en l’estudi del sistema immunitari ha permès a IrsiCaixa engegar des del primer moment projectes de recerca contra el SARS-CoV-2 i estar en primera línia en la lluita contra el virus. Els projectes se centren en diferents àrees de treball que van des del tractament fins a la prevenció i la detecció del virus.

La resposta ha sigut ràpida i col·laborativa, per poder donar solucions en el termini més curt possible. Juntament amb altres institucions, IrsiCaixa treballa per buscar una vacuna i fàrmacs contra el coronavirus i participa en diversos assaigs clínics per reduir el nombre de transmissions i frenar la progressió de la malaltia. 

Des d'IrsiCaixa compartim en obert amb tot el món els resultats de la nostra recerca publicant-los a repositoris online d'accés obert i revistes científiques, per tal de proporcionar informació ràpida i actualitzada a les persones encarregades de dissenyar assaigs clínics. 

En aquesta pàgina trobaràs tota la informació relativa a la nostra recerca contra el SARS-CoV-2. 

Compartim els resultats de la nostra recerca en SARS-CoV-2

Durant la pandèmia compartir els coneixements amb la comunitat científica ha sigut clau per avançar més ràpid. Aquí podràs trobar totes les publicacions dels estudis realitzats a IrsiCaixa en el camp de la COVID-19.

La resposta contra el coronavirus

IrsiCaixa lidera projectes de recerca contra el coronavirus SARS-CoV-2. Us presentem l’equip d’investigadors i investigadores que treballen a contrarellotge per lluitar contra la COVID-19.

Impactes

Veure més

Ajuda'ns a vèncer

La campanya de donacions #joemcorono ha estat clau per poder iniciar les investigacions. De moment s’han recaptat més 2 milions d’euros per a projectes d'IrsiCaixa i la Fundació Lluita contra la Sida contra el coronavirus.

Jo em corono

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: