Skip to main content
Close

Judith Dalmau Moreno

Coordinador/a de cohorts
Equip
Biografia

Judith Dalmau es va llicenciar en Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2004 i va realitzar un màster en Disseny de Fàrmacs i Ciències Biomèdiques a l’Edinburgh Napier University l’any 2005.
El 2006 va iniciar la seva carrera investigadora en el camp del VIH, es va unir al grup del doctor Javier Martínez-Picado a IrsiCaixa i va obtenir el doctorat l’any 2014. Ha participat en diversos projectes com a investigadora i com a dissenyadora i coordinadora de cohorts clíniques, i també ha coordinat projectes nacionals i internacionals. La seva línia de recerca principal, sobre la qual tractava la seva tesi, és l’estudi dels fenotips extrems de progressió del VIH, inclosos els progressors ràpids, els virèmics no progressors i els seronegatius altament exposats. El juny de 2014 es va incorporar a l’Oficina de Gestió de la Recerca i la Innovació (RIMO) d’IrsiCaixa com a directora de projectes per als grups de recerca GREC i VIRIEVAC. La seva feina actual implica tasques de recerca, de coordinació de cohorts i d’administració.
La doctora Dalmau ha publicat uns 20 articles en revistes científiques de gran impacte, ha assistit a moltes conferències i tallers internacionals, i ha participat en nombrosos projectes col•laboratius amb finançament espanyol i europeu. Imparteix classes al màster universitari en Patogènesi i Tractament de la Sida des del 2011 i participa en activitats de divulgació.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: