Skip to main content
Close

Programa de doctorat

Oferim una formació d’excel·lència i una participació plena en totes les fases del procés científic per promoure que el personal predoctoral d’IrsiCaixa assoleixi una carrera investigadora d’èxit.

Imatge de Programa Doctorat

Establir els fonaments d’una carrera investigadora de primer nivell

A l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa treballem per garantir el creixement professional i personal de la comunitat estudiant i científica, especialment en el camp de la recerca sobre el VIH/sida i les malalties que hi estan relacionades. El nostre objectiu és estimular la joventut científica perquè desenvolupi projectes del més alt nivell acadèmic i esdevingui, en un futur, líder en el camp de la recerca biomèdica a escala mundial.

Les persones incloses en el programa de doctorat d’IrsiCaixa s’integren en un dels nostres grups de recerca, on desenvoluparan un projecte acordat amb el seu responsable i participaran en el dia a dia del laboratori.

Què oferim

  • Integració completa de l’estudiant de doctorat en el dia a dia de la institució, on treballarà amb investigadors i investigadores de reconegut prestigi i tindrà accés a infraestructures experimentals d’avantguarda.
  • Desenvolupament d’habilitats i coneixement de tècniques del més alt nivell.
  • Accés a totes les instal·lacions, tecnologies i serveis d’avantguarda de l’Institut i del Campus Can Ruti.
  • Formació complementària gràcies a la participació en seminaris científics, programes especialitzats, tallers tècnics, conferències científiques, etc.
  • Establiment de contactes a escala nacional i internacional.
  • Possibilitat de realitzar estades de recerca a centres de prestigi, com la University of Miami, l’Institut Pasteur de París, la UC San Diego (University of California), o el Massachusetts General Hospital.

Com accedir-hi

  • Aplicant a una oferta d’estudiant de predoctorat oberta a l’apartat de treballa amb nosaltres.
  • Buscar finançament propi per desenvolupar un projecte concret, per exemple, mitjançant subvencions o fons del país d’origen*.

*En aquest cas, és aconsellable que la persona candidata es posi en contacte prèviament amb l’investigador o investigadora principal del grup de recerca en què té interès, per tal d’explorar les possibilitats d’acollida i de posar-se d’acord en la tria de l’eventual projecte de recerca que es desenvoluparà.

Per poder obtenir el doctorat, cal matricular-se al programa de doctorat de la universitat que ells triïn. A escala local, les universitats següents ofereixen programes de doctorat en Biociències:

Si vols més informació, pots presentar una candidatura espontània a la página de treballa amb nosaltres, en la que podràs enviar les teves dades i CV.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: