Aleix Elizalde Torrent

Veure tots els investigadors d'IrsiCaixa

Aleix Elizalde Torrent

Investigador/a post-doctoral

Aleix Elizalde-Torrent es va graduar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2006. Va realitzar la residència en Medicina Interna a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron entre 2007 i 2012, amb una formació especial en Malalties Infeccioses i Medicina Tropical, i col·laborant amb la Unitat de Salut Internacional del mateix hospital. Aquest interès el va portar a obtenir el "Diploma en Medicina Tropical i Higiene" de la Liverpool School of Tropical Medicine.

En finalitzar la residència, es va unir al grup de recerca del Dr. Hernando del Portillo al Centre de Recerca de Salut Internacional de Barcelona (CRESIB) / Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com a estudiant de doctorat. Fonamentalment, la seva recerca es va centrar en entendre el paper de la melsa i la medul·la òssia en la malària per Plasmodium vivax, amb especial atenció a l'anèmia i l’esplenomegàlia en aquest context. Va dur a terme part d'aquest projecte a Manaus, Brasil.

Aleix Elizalde-Torrent va obtenir el Doctorat Internacional en Medicina i Investigació Translacional de la Universitat de Barcelona. S'ha incorporat al grup de Genòmica Microbiana d'IrsiCaixa com a investigador post-doctoral, on el seu treball es centrarà en la influència del microbioma intestinal en la patogènesi de la infecció pel VIH i la inflamació crònica, i els seus mecanismes biològics subjacents.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: