Skip to main content
Close
aleix_elizalde_edited.jpg

Aleix Elizalde Torrent

Investigador/a postdoctoral
Grup de recerca
Equip
Biografia

Aleix Elizalde-Torrent es va graduar en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2006. Va realitzar la residència en Medicina Interna a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron entre 2007 i 2012, amb una formació especial en Malalties Infeccioses i Medicina Tropical, i col·laborant amb la Unitat de Salut Internacional del mateix hospital. Aquest interès el va portar a obtenir el "Diploma en Medicina Tropical i Higiene" de la Liverpool School of Tropical Medicine.

En finalitzar la residència, es va unir al grup de recerca del Dr. Hernando del Portillo al Centre de Recerca de Salut Internacional de Barcelona (CRESIB) / Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) com a estudiant de doctorat. Fonamentalment, la seva recerca es va centrar en entendre el paper de la melsa i la medul·la òssia en la malària per Plasmodium vivax, amb especial atenció a l'anèmia i l’esplenomegàlia en aquest context. Va dur a terme part d'aquest projecte a Manaus, Brasil.

Aleix Elizalde-Torrent va obtenir el Doctorat Internacional en Medicina i Investigació Translacional de la Universitat de Barcelona. S'ha incorporat al grup de Genòmica Microbiana d'IrsiCaixa com a investigador post-doctoral, on el seu treball es centrarà en la influència del microbioma intestinal en la patogènesi de la infecció pel VIH i la inflamació crònica, i els seus mecanismes biològics subjacents.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: