Rosina Malagrida

Rosina Malagrida

rmalagrida@irsicaixa.es

Rosina és la cap del Living Lab de Salut d’IrsiCaixa i co-coordinadora del Living Lab de Barcelona “la Caixa”. Té com a objectiu contribuir a transformacions sistèmiques en paral·lel als canvis en el sistema de R+I, fent-les més obertes, inclusives i transdisciplinàries amb l’objectiu d’aconseguir solucions d’alt impacte per a reptes socials complexos.

Amb aquest objectiu en ment, ofereix assessorament i facilitació d’ecosistemes d’innovació multipartits on es convida a diferents actors a participar en reflexions estratègiques i en el co-disseny i la implementació conjunta de plans d’acció per promoure l’alineació i la millora de les solucions actuals i co-dissenyar-ne de noves, incloent polítiques, serveis i solucions de R+I, entre d'altres. Les metodologies s’inspiren en la Recerca i Innovació Responsables (RRI) i el pensament del sistema.

Combina aquestes iniciatives amb investigacions en col·laboració amb la Universitat VU d’Amsterdam i amb la docència acadèmica en diferents graus i postgraus de la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). També ofereix formació en altres universitats, organitzacions de recerca i agències d’innovació i ja ha format a més de 5.000 investigadors i innovadors.

Anteriorment ha treballat al Parc Científic de Barcelona i als museus de ciències de Barcelona i Londres i ha participat com a Investigadora Principal a 10 projectes finançats per la CE relacionats amb RRI durant els darrers 15 anys (RRI Tools, Fit4Food, EnRRICH, InSPIRES, etc.) .

És llicenciada en química per la UB, màster en comunicació científica per l’Imperial College London (amb una beca de la Fundació “la Caixa”) i postgrau per ESADE en comunicació estratègica.

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: