Julia García Prado

Veure tots els investigadors d'IrsiCaixa

Julia García Prado

Investigador/a principal

La doctora Prado és llicenciada en Bioquímica i doctora en Immunologia amb honors per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005). Un any després de finalitzar el doctorat, es va traslladar a la Universitat d’Oxford per dur a terme una investigació postdoctoral gràcies a la concessió de la prestigiosa beca Marie-Curie (ERC).

Des de l’any 2010 és investigadora Miguel Servet i des del 2013 lidera un grup de recerca a IrsiCaixa. Fins al moment, el seu treball s’ha centrat en el VIH-1 com a model d’infecció viral persistent. Des d’una perspectiva bàsica a translacional, la seva investigació té com a objectiu final el disseny de noves estratègies terapèutiques contra el virus.

La doctora Prado també realitza tasques docents i de difusió de la ciència a la societat. És revisora de revistes científiques d’àmbit internacional (PLOS ONE, Antiviral Therapy, AIDS Research and Human Retroviruses) i avaluadora de projectes per a diverses agències de recerca (MRC a Sudàfrica i ISCIII). A més, supervisa estudiants de grau i màster de diverses universitats i participa com a professora associada en el màster universitari en Patogènesi i Tractament de la Sida.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: