Per Sant Jordi, paradeta solidària de llibres infantils a IrsiCaixa

Més notícies Notícies
20/04/2015

Per Sant Jordi, paradeta solidària de llibres infantils a IrsiCaixa

El material, nou o de segona mà, s’entregarà a la Llar d’Infants Santa Rosalia, que acull a nens i adolescents en risc d’exclusió social

 

Només cal que les obres estiguin en bon estat i destinades a lectors fins als 18 anys

 

L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, impulsat 

conjuntament per l’Obra Social “la Caixa” i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, organitza per aquest dijous, 23 d’abril, una recollida solidària de llibres infantils i juvenils. El material recaptat es donarà a la Llar d’Infants Santa Rosalia, destinada a menors d’edat en risc d’exclusió social.

 

Durant tot el dia s’instal·larà una paradeta a les instal·lacions d’IrsiCaixa, ubicades dins de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Tot aquell que vulgui podrà acostar-s’hi per deixar llibres nous o de segona mà, que des

prés s’entregaran als nens i nenes de Santa Rosalia.

 

La Llar d’Infants Santa Rosalia consta de 24 places en pisos per atendre nens i joves, des dels 0 fins al 18 anys, en risc d’exclusió social. Ubicada a Teià (Barcelona) des de fa més de 25 anys, és un centre col•laborador de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta activitat, IrsiCaixa vol aportar el seu gra de sorra a que, en un dia tan assenyalat com el de Sant Jordi, la cultura arribi també al més desprotegits.

 

Les oficines d’IrsiCaixa es troben a la segona planta de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, entrada de Maternal. Vegeu la localització de l’hospital aquí.

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: