Obra Social “la Caixa”, premi ABC Salud 2014 a la Fundació de l’Any pel seu suport a la recerca d’IrsiCaixa

Més notícies Notícies
16/12/2014

Obra Social “la Caixa”, premi ABC Salud 2014 a la Fundació de l’Any pel seu suport a la recerca d’IrsiCaixa

Els ABC Salud 2014 premien el suport desinteressat de l’Obra Social “la Caixa” a l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa desde fa 20 anys. A més de reconéixer la tasca d’una fundació, els ABC Salud també premien cada any l’excel·lència d’un medicament, d’un hospital públic i un de privat, de tecnologia sanitària i d’un metge.

 

L’Obra Social “la Caixa” ha rebut aquest dilluns el premi ABC Salud 2014 a la Fundació de l’Any, pel seu suport continuat a l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa en “projectes de recerca que busquen una millora de malalties de difícil tractament i de la qualitat de vida dels malalts".

 

 

En un acte celebrat anit a Madrid, presidit pel ministre de Sanitat, Alfonso Alonso, els ABC Salud han reconegut la tasca de professionals, institucions i companyies del món sanitari. En aquesta quarta edició, el «Metge de l’Any» ha estat l’hematòleg Jesús San Miguel; el millor hospital privat, l’Ordre de Sant Joan de Déu; el millor hospital públic, el del Niño Jesús de Madrid, el «Medicament de l’Any» ha recaigut en «Perjeta», de Roche, per a càncer de mama avançat i metàstasi; i el de tecnología sanitària en l’«stent» reabsorbible del laboratori Abbott.

 

IrsiCaixa es va fundar el 1995, com una fundación privada sense ànim de lucre, per l’Obra Social “la Caixa” i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

 

VÍDEO: Obra Social “la Caixa”, 20 años luchando para erradicar el Sida Veure'l

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: