José Esté, investigador d’IrsiCaixa, guardonat amb el premi William Prusoff a l’excel·lència en la recerca científica

Més notícies Notícies
06/05/2010

José Esté, investigador d’IrsiCaixa, guardonat amb el premi William Prusoff a l’excel·lència en la recerca científica

 

José Esté, investigador d’IrsiCaixa i responsable del grup de recerca sobre Entrada Viral i Patogènesis, ha estat guardonat amb el premi William Prusoff a l’excel·lència en la recerca científica. Es tracta d’un guardó que atorga la Societat Internacional per la Recerca Antiviral (ISAR) i la farmacèutica Bristol-Myers Squibb (BMS) i que reconeix els científics més prometedors menors de 45 anys que han demostrat plena dedicació i excel·lència en el camp de la recerca antiviral (bàsica o clínica, sintètica o farmacològica).

José Esté ha rebut el premi en el transcurs de la conferència anual que organitza aquesta societat científica i que es va celebrar la setmana passada a San Francisco, als Estats Units. Es tracta d’un premi que vol reconèixer també aquells investigadors que tenen un gran potencial a l’hora de fer noves aportacions tant a la societat, com a la comunitat científica.

Aquest guardó porta aquest nom en honor a William Prusoff, un destacat científic nord-americà que va ser un dels creadors de l’ISAR i que va destacar tant per les seves aportacions en el desenvolupament de fàrmacs antivirals, com per la seva dedicació a la tutoria de joves científics. Precisament per aquest motiu, el premi té per objectiu conscienciar i estimular als joves investigadors de la importància de seguir apostant pel camp la recerca científica.

Guanyadors del Premi William Prusoff
2001 Chris McGuigan
2002 Ralf Bartenschlager
2003 Johan Neyts
2004 Fabien Zoulim
2005 Arianna Loregian
2006 Tomas Cihlar
2007 Chris Meier
2008 Bruno Canard
2009 Marc Prichard
2010 José Esté

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: