IrsiCaixa signarà un acord de col·laboració amb l'IRTA per estudiar malalties zoonòtiques emergents

Més notícies Notícies
22/10/2020

IrsiCaixa signarà un acord de col·laboració amb l'IRTA per estudiar malalties zoonòtiques emergents

El passat dimarts 20 d’octubre, el director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, Bonaventura Clotet, va visitar el Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) de l’IRTA per formalitzar un acord de col·laboració entre ambdues institucions en el marc de l’estudi de malalties zoonòtiques emergents.

Des de fa uns mesos, els dos instituts treballen de manera conjunta en un consorci per desenvolupar teràpies i vacunes per tractar i prevenir la COVID-19, juntament amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC–CNS). Així doncs, la finalitat d’aquest acord serà mantenir aquesta col·laboració per treballar en futures malalties d’origen animal amb impacte a la salut pública que puguin emergir.

L’actual pandèmia ha posat de manifest que és necessari i convenient establir una cooperació sostinguda entre la recerca mèdica humana i la veterinària, evidenciant la importància del concepte d’una sola salut (One Health).

 

visita_clotet_3-ok_0.jpg

 

A la imatge surten, d’esquerra a dreta: Joaquim Segalés, Bonaventura Clotet, Júlia Vergara-Alert, Natàlia Majó, Sergio López i Carles Rossell.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: