IrsiCaixa recull 180 llibres infantils i juvenils a la paradeta solidària de Sant Jordi

Més notícies Notícies
24/04/2015

IrsiCaixa recull 180 llibres infantils i juvenils a la paradeta solidària de Sant Jordi

El material s’entregarà a la Llar d’Infants Santa Rosalía, que acull a nens i adolescents en risc d’exclusió social

 

Hi ha des de contes per a nadons fins a novel·les, passant per enciclopèdies i aventures infantils

 

paradeta sant jordi 15La paradeta solidària que es va instal·lar a l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa el dia de San Jordi va recollir 180 llibres infantils i juvenils, que s’entregaran a la Llar d’Infants Santa Rosalía. Ubicada a Teià (Barcelona), la llar acull a nens en risc d’exclusió social.

 

La paradeta de recollida de material, nou o de segona mà, va estar tot el dia instal·lada a les oficines d’IrsiCaixa, institut de recerca impulsat conjuntament per l’Obra Social “la Caixa” i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Treballadors d’IrsiCaixa i també d’altres centres del Campus Can Ruti, com ara La Fundació Lluita con la Sida i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, van aportar material de tot tipus: des de contes per a nadons fins a novel·les per a joves, passant per enciclòpedies i aventures infantils.

 

La Llar d’Infants Santa Rosalía consta de 24 places en pisos per atendre nens i joves, des dels 0 fins al 18 anys, en risc d’exclusió social. Ubicada a Teià des de fa més de 25 anys, és un centre col·laborador de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta activitat, IrsiCaixa va voler aportar el seu gra de sorra a que, en un dia tan assenyalat com el de Sant Jordi, la cultura arribés també al més desprotegits.

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: