IrsiCaixa acull la segona reunió del Comitè Assessor Comunitari d’HIVACAT

Més notícies Notícies
06/10/2010

IrsiCaixa acull la segona reunió del Comitè Assessor Comunitari d’HIVACAT

El Comitè Assessor Comunitari d’HIVACAT, constituït el passat mes de juliol, va celebrar recentment la seva segona reunió anual a les instal·lacions de l’Institut de Recerca de la Sida  IrsiCaixa.

En el marc de la trobada, els membres del Comitè van fer una visita als laboratoris d’IrsiCaixa, conduïts per la cap dels serveis científico-tècnics, Teresa Puig. Així mateix, van poder visitar les instal·lacions de la Unitat de VIH i de la Fundació Lluita Contra la Sida, també ubicades a l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Mercè Meroño, nova presidenta

Un dels punts destacats de l’ordre del dia va ser el nomenament de la presidenta i de la secretària del Comitè Assessor Comunitari. Es va escollir com a nova presidenta Mercè Meroño, coordinadora d’Àmbit Dona de l’ONG Àmbit Prevenció. Com a secretària es va escollir Anna Tor, d’IrsiCaixa.

En aquesta segona reunió també es va aprovar el reglament que regularà l’òrgan, entre d’altres punts de l’ordre del dia. La propera reunió del Comitè tindrà lloc el dia 20 de gener.

Sobre el Comitè Assessor Comunitari

El Comitè Assessor Comunitari és un òrgan extern que té com a objectiu garantir la comunicació i l’intercanvi entre la comunitat científica i diversos col•lectius d’afectats pel VIH i professionals d’aquest àmbit.

El projecte HIVACAT, de recerca i desenvolupament d’una vacuna per a la sida, està codirigit per l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa i el Servei de Malalties Infeccioses i Sida de l’Hospital Clínic de Barcelona, en coordinació amb Esteve i amb el suport de la Fundació “la Caixa”, dels departaments de Salut i d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació Clínic.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: