El Dr. Bonaventura Clotet, director d’IrsiCaixa, guanya el premi a la Trajectòria Investigadora de l’ICS

Més notícies Notícies
05/11/2010

El Dr. Bonaventura Clotet, director d’IrsiCaixa, guanya el premi a la Trajectòria Investigadora de l’ICS

 


  • El premi reconeix la contribució de Clotet en la lluita contra la sida des de tots els fronts, tant per la seva implicació en la recerca d’una cura com per la millora de la qualitat de vida dels pacients.

 

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha premiat la tasca que desenvolupa el Dr. Bonaventura Clotet en la lluita contra la sida amb el Premi a la Trajectòria Investigadora, que es va entregar en el transcurs de la III Jornada de Recerca de l’ICS.

 

El Dr Bonaventura Clotet, director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, ha estat premiat per la seva lluita contra la sida des de tots el fronts, tant per la seva implicació en la recerca d’una cura com per la millora de la qualitat de vida dels pacients.

 

Amb aquest premi, l’ICS vol destacar la carrera de professionals que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut en l’àmbit de l’atenció hospitalària i primària i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic. L’objectiu dels guardons és fomentar i reconèixer la investigació d’alta qualitat en ciències de la salut dels investigadors.

 

A banda del Dr. Bonaventura Clotet, aquest any també ha estat premiat Ángel Vila, per les seves investigacions en prevalença de trastorns crònics o el desenvolupament d’índexs de qualitat (que ara s’utilitzen a tot l’ICS).


 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: