El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona reconeix la tasca de Bonaventura Clotet als Premis a l’Excel·lència Professional 2013

Més notícies Notícies
11/11/2013

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona reconeix la tasca de Bonaventura Clotet als Premis a l’Excel·lència Professional 2013

  • El jurat dels Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) destaca l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional de Bonaventura Clotet, director de l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, impulsat conjuntament per l'Obra Social "la Caixa" i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
  • Els Premis a l’Excel·lència Professional 2013, que també distingiran a d’altres 41 metges i equips assistencials, es lliuraran aquest vespre a Barcelona.

Bonaventura Clotet rebrà aquest vespre un dels Premis a l’Excel·lència Professional 2013 del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), un reconeixement de la professió mèdica a la seva excel·lència i la qualitat en el desenvolupament de la seva activitat professional. En l’edició d’aquest any, el COMB guardonarà un total de 42 metges i quatre equips assistencials de Barcelona. Tots ells destaquen, segons el COMB, “per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic”.

 

En l’actualitat, Bonaventura Clotet és director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, impulsat conjuntament per l’Obra Social “la Caixa” i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. També és president de la Fundació Lluita contra la Sida, responsable de la Unitat de VIH de l’Hospital Germans Trias i Pujol i codirector del Programa HIVACAT per a la Recerca de la Vacuna de la Sida.

 

L’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional 2013 tindrà lloc aquest vespre a les 19,00 hores, al Teatre Romea de Barcelona. Comptarà amb la presència de Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya; Miquel Vilardell, president del COMB; Jaume Padrós, vicepresident primer del COMB, i Pilar Arrizabalaga, secretària de la institució col·legial. Ramon Gomis de Barbarà, dramaturg i director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) de l’Hospital Clínic de Barcelona, parlarà en nom dels premiats.

 

En un comunicat emès pel COMB, Jaume Padrós, vicepresident primer, ha afirmat que “el manteniment de la qualitat del sistema sanitari es fa gràcies al compromís i a l’excel·lència dels professionals”. “Per tant, en aquests moments de crisi es fa més necessari subratllar la importància d’aquests premis en tant que són un reconeixement a trajectòries professionals basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta, l’excel·lència”, explica Padrós.

 

Premis Excel·lència Professional: Llistat de guardonats 2013 (Barcelona)

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: