Condol per la mort de la investigadora Isabel Puigdomènech

Més notícies Notícies
10/11/2014

Condol per la mort de la investigadora Isabel Puigdomènech

Les persones que formem part de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa volem expressar la nostra tristesa per la mort de la investigadora Isabel Puigdomènech, que la setmana passada ens va deixar de forma prematura. La Isabel era llicenciada en Biotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Disseny de Fàrmacs i Ciències Biomèdiques per la Napier University, a Edimburg. Va començar el seu doctorat en Immunologia a IrsiCaixa i a l'Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP) al 2006, dirigit per Julià Blanco, on va fer aportacions a l’estudi dels mecanismes de transmissió viral de cèl·lula a cèl·lula. Es va doctorar per la UAB al 2010 i va continuar la seva tasca investigadora en el terreny de la transmissió viral amb una estada postdoctoral a l’Institut Pasteur, a París, on residia actualment.

 

Per sobre de la seva excel·lent tasca científica, els seus companys a IrsiCaixa volem acomiadar-nos d’ella recordant-la tal com era: la Isa, una persona amb una vitalitat i un sentit de l’humor enormes i encomanadissos, amb una personalitat única, encantadora, que es feia estimar per totes les persones que l’envoltaven. El seu somriure i la seva empenta, tant dins com fora del laboratori, i els bons moments que vam passar amb ella tenen ara molt més valor, perquè no es podran repetir. Els guardarem per sempre.

Enmig d’una profunda tristesa, volem transmetre el nostre sincer condol a aquells que, com nosaltres, s’estimaven la Isabel. Els nostres pensaments estan, en especial, amb el seu company i amb la seva família, així com amb la resta dels seus amics i amigues.

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: