Condol per la mort de Charles Boucher

Més notícies Notícies
26/02/2021

Condol per la mort de Charles Boucher

Des d’IrsiCaixa volem expressar la nostra tristesa per la pèrdua de Charles Boucher, MD, PhD, professor de Virologiaa l'Erasmus Medical Center de Rotterdam, microbiòleg clínic a l'Erasmus Medical Center i director científic a Virology Education, Utrecht, Holanda.

Boucher va donar suport i va creure en el projecte IrsiCaixa des del principi. Com a excel·lent científic i part del Comitè Científic Internacional d'IrsiCaixa, sempre ha format part de la institució, tant donant suport i assessorament per fer créixer la institució, com col·laborant en projectes científics i organitzant conferències internacionals.

Al llarg de la seva carrera, ha contribuït enormement en el coneixement del VIH/SIDA i ha estat una peça clau en l'estudi de les resistències del VIH als tractaments antiretrovirals. El seu ferm compromís en donar suport a tots els que viuen amb VIH ha sigut una inspiració per a molts científics d’arreu del món.

Més enllà del seu treball científic, des IrsiCaixa també destaquem la seva predisposició per ajudar els altres i el seu entusiasme per la investigació. Els nostres pensaments estan amb la família, amics i companys de feina.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: