iHIVARNA-02

Ver todos los ensayos clínicos

Colaboración con investigación clínica

Estudi en fase IIa d'intervenció, multicèntric, doble cec, controlat amb placebo per avaluar la seguretat i la immunogenicitat de la nova vacuna terapèutica iHIVARNA-01 en pacients infectats pel VIH | iHIVARNA-02

04/04/2017 - Actualmente

Tipo de estudio: Intervenció Promotor: Erasmus MC, Rotterdam (Països Baixos) Investigadores/as principales: Rob Gruters Centros participantes: Erasmus MC, Rotterdam, Països Baixos; Hospital Clínic de Barcelona i Hospital Germans Trias i Pujol -Fundació Lluita contra la Sida, Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa- de Badalona, Espanya; Instituut voor Tropische Geneeskunde d’Anberes, Bèlgica.

Assaig clínic de fase IIa, multicèntric, doble cec, controlat amb placebo, de vacuna terapèutica amb el candidat a vacuna iHIVARNA-01. Inclusió de 70 persones amb infecció crònica pel VIH-1 i correctament suprimides, randomitzats a rebre (n=40) tres dosis consecutives intranodals  de la vacuna iHIVARNA-01 que conté 900 micrograms d’immunogen HTI i 300 micrograms de l’adjuvant TriMix);  a rebre (n=15) tres dosis de l’adjuvant TriMix o a rebre (n=15) tres dosis de placebo. Dues setmanes després de la darrera vacunació, el tractament antiretroviral s’interromp i es monitoritza el rebot viral durant un període de 12 setmanes, posterior al qual el tractament es reprèn en el cas de rebot viral. Els objectius de l’assaig inclouen estudiar la seguretat de l’administració a la vacuna, la resposta immunològica produïda i l’efecte en el control viral un cop es retira el tractament. 

  • Diseño: Doble cec, controlat amb placebo, multicèntric
  • Fase: IIa
  • NCT02888756

Suscríbete a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsado por:

Fundación 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Miembro de:

Cerca

Con la colaboración de: