Política de privacitat - CV

Política de privacitat - CV

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES
 

Responsable - Fundació Privada Institut de Recerca de la Sida-Caixa (IrsiCaixa)

Finalitat - Gestionar la seva participació en els processos de selecció de personal de l'empresa. Cal que consenti el tractament de les seves dades de caràcter personal per a aquesta finalitat, en cas contrari no podrem incloure’l en els processos de selecció d'IrsiCaixa.

Destinataris - Les seves dades no seran cedides a tercers. Això no obstant, podran tenir accés a les seves dades proveïdors de serveis relacionats amb el desenvolupament i manteniment web, així com empreses que ens presten serveis de selecció de personal.

Drets - Té dret a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, així com reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció Dades (AEPD) en el cas de no estar conforme amb el tractament de les seves dades de caràcter personal. Pot trobar informació completa sobre això a la “informació adicional”.

Informació addicional - Llegeixi atentament la política de privacitat completa aplicable al present formulari a http://www.irsicaixa.es/ca/home/politica-de-privacitat#c_treballa

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: