TOOLKITS

TOOLKITS

El Living Lab de Salut ha contribuït al desenvolupament de diferents guies metodològiques per promoure la transformació sistèmica i alhora canvis en el sistema de R&I:

  • RRI Tools, projecte destinat a promoure la Recerca i Innovació Responsables (RRI) que ofereix un conjunt innovador i creatiu d’eines que inclouen recursos digitals i accions destinades a sensibilitzar, formar, difondre i implementar l’RRI. Podeu accedir al toolkit aquí.
  • Itinerari del Coronavirus Community Lab, programa destinat a promoure la participació i apoderament de la ciutadana en relació a la crisi del coronavirus, per a explorar i investigar les necessitats de la comunitat i dissenyar solucions d’impacte i d’acció comunitària. Podeu accedir a l’itinerari aquí.
  • Mòduls per facilitar la innovació sistèmica entorn el model de promoció de dietes saludables i sostenibles, enfocats a la reflexió sistèmica entorn a la promoció de dietes saludables i sostenibles i a la ideació de solucions d’impacte en base a la identificació d’àrees i factors clau en els que cal implementar canvis. Els mòduls es troben publicats en un repositori obert a la pàgina web del projecte anomenat FIT4FOOD2030 Knowledge Hub.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: