Programes d'educació per joves

Programes d'educació per a joves

Innovació en l'ensenyament

Els nostres programes educatius fomenten la innovació en l’ensenyament de les ciències a través de la promoció de la interdisciplinarietat i la col·laboració amb diferents actors socials, així com a través de processos de recerca comunitària participativa que promouen l’aprenentatge, la generació de nou coneixement i el canvi.

Els nostres projectes es focalitzen en reptes socio-científics vinculats a la recerca actual i a diferents disciplines que es resolen amb un enfocament sistèmic mitjançant la recerca mono i interdisciplinària i, alhora, promovent l’ensenyament basat en la indagació, l’aprenentatge cooperatiu i l’avaluació formativa. També promovem la reflexió al voltant d'aspectes de la naturalesa de la ciència que fomenten el raonament científic i l’anàlisi crític de l’R&I i la reflexió entorn d'aspectes ètics, legals, socials i econòmics.

  • Connect: projecte per promoure un model educatiu inclusiu i sostenible per apoderar els centres educatius de secundària per promoure un enfocament d’”Open Schooling” mitjançant projectes participatius enfocats al canvi. Finançat per la CE.
  • Educaixa: col·laboració amb el programa STEAMxCHANGE d’Educaixa per desenvolupar programes educatius innovadors que fomenten el coneixement sistèmic i la recerca mono i interdisciplinària participativa.
  • IrsiCaixa Divulgació: programa dirigit a estudiants de secundària que té com a objectius divulgar els conceptes bàsics entorn al VIH/sida i la recerca en aquest camp, així com contribuir a la prevenció de la malaltia i fomentar vocacions científiques entre l’alumnat.
  • Programes anteriors: Xplore Health, NanOpinion, Escoles Tàndem.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: