Barcelona CaixaResearch Living Lab

Barcelona CaixaResearch Living Lab

El Barcelona CaixaResearch Living Lab és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb el Living Lab de Salut d’IrsiCaixa i ISGlobal per potenciar el Pla Barcelona Ciència. Parteix de les experiències del Living Lab de Salut d’IrsiCaixa i d’ISGlobal, que inclouen un ampli ventall d’iniciatives per promoure la recerca i la innovació oberta en salut. Vol ser el punt de trobada entre els diferents actors socials i un lloc on es recullin les necessitats de la ciutadana i se’ls hi doni resposta. La plataforma acull iniciatives de participació pública en el co-disseny i implementació d’agendes de recerca i innovació.

L’objectiu general consisteix en facilitar una estructura d'intermediació en la qual experts/es en diferents disciplines científiques — conjuntament amb actors de diferents àrees del sistema, incloent la ciutadania — es troben per col·laborar i optimitzar els processos d’R+D+i, les intervencions i el desenvolupament de polítiques públiques per tal d'aconseguir un canvi transformatiu del sistema per fer-lo més obert i inclusiu i millorar així el seu impacte social.

En el marc d’aquesta iniciativa, el Living Lab de Salut d’IrsiCaixa proporciona continuïtat a les seves línies prioritàries de treball — Dietes Saludables i Sostenibles i Salut Afectivo-Sexual —, amb la voluntat de donar continuïtat als esforços duts a terme en el marc dels projectes europeus FIT4FOOD 2030 i InSPIRES.

Notícies relacionades: http://www.irsicaixa.es/ca/actualitat/pla-impulsar-la-ciencia-i-la-innovacio-barcelona

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: