Juan Blanco Heredia

Veure tots els investigadors d'IrsiCaixa

Juan Blanco Heredia

Investigador/a post-doctoral

Juan Blanco Heredia va començar la seva carrera com a estudiant universitari de Biologia sota la supervisió del Dr. Gustavo Reyes-Teran i el Dr. Santiago Ávila, al Centre de Recerca en Malalties Infeccioses (CIENI) de l'Institut Nacional de Malalties Respiratòries (INER), a la Ciutat de Mèxic. Allà va rebre el seu doctorat en Ciències Biomèdiques l'agost del 2016, amb un treball sobre la caracterització de pèptids del VIH amb mutacions de resistència als medicaments que podrien emprar-se per a la vacunació terapèutica.

Durant el seu doctorat, el Dr. Blanco Heredia va realitzar una estada al Departament de Microbiologia, Immunologia i Medicina Tropical de la Universitat George Washington (EUA), on va col·laborar en un projecte sobre factors de restricció del VIH sota la supervisió del Dr. Douglas Nixon. Va realitzar una altra estada a IrsiCaixa per aprendre tècniques de laboratori per implementar-les en el CIENI.

Després d'obtenir el seu doctorat, el Dr. Blanco Heredia es va traslladar a Barcelona per col·laborar i formar-se en Bioinformàtica durant 2 anys, com a investigador post-doctoral al Centre de Supercomputació de Barcelona (BSC). L’any 2019 va començar a treballar com a bioinformàtic en el grup de la Dra. De Mattos a IrsiCaixa, on col·labora en el desenvolupament de la caracterització immunogenòmica i nous enfocaments terapèutics en càncer.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: