Jordana Muñoz Basagoiti

Veure tots els investigadors d'IrsiCaixa

Jordana Muñoz Basagoiti

Tècnic/a superior de laboratori

Jordana Muñoz es va llicenciar en Microbiologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Decidida a seguir una carrera d'investigació, va fer un Màster en Investigació Clínica a la Universitat de Barcelona, ​​on va estudiar els marcadors moleculars per a la identificació i filogènia de diferents soques de Leishmania en el laboratori de la Dra. Montserrat Gallego.

Després d'acabar una breu col·laboració en un estudi epidemiològic de flebovirus i flavivirus en mosques de sorra a l'Institut de Salut Carlos III de Madrid al 2015, es va traslladar a Anglaterra per unir-se a al laboratori del Prof. Julian Hiscox a la Universitat de Liverpool. Allà es va doctorar en l'estudi de les interaccions proteïna-proteïna entre el virus de l'Ebola i el seu hoste i va estudiar l'efecte dels antivirals i les mutacions no sinònimes en la transcripció i replicació viral mitjançant l'ús de la genètica inversa. Va romandre uns mesos més a la Universitat de Liverpool, on va participar en un projecte de la FDA sobre diferents models animals per a l'estudi de la infecció pel virus de l'Ebola.

Disposada a continuar la seva carrera professional en l'estudi dels virus humans emergents, l'any 2020 es va incorporar al grup de la Dra. Nuria Izquierdo-Useros per estudiar l'ús de medicaments ja existents per a altres malalties com a potencials terapèutics contra el SARS-CoV-2.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: