Avís legal i política de protecció de dades

Avís legal i política de protecció de dades

1. En compliment del deure d’informació que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació, s’informa els usuaris de la Web que aquesta pàgina web localitzada a la URL http://www.irsicaixa.es/ca (d’ara endavant la “Web”) és propietat de la FUNDACIÓ PRIVADA INSTITUT DE RECERCA DE LA SIDA-CAIXA (d’ara endavant “IrsiCaixa”).

2. Les dades d’identificació d’IrsiCaixa són les següents:

FUNDACIÓ PRIVADA INSTITUT DE RECERCA DE LA SIDA-CAIXA
NIF: G-60.813.227
Inscripció: Inscrita al Registre de Fundacions de Catalunya amb el número 873
Domicili: Hospital Germans Trias i Pujol, Carretera de Canyet s/n, 08916 Badalona (Barcelona)
Telèfon: (+34) 93 465 63 74
Adreça electrònica: comunicacio@irsicaixa.es

3. Aquesta Web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els sons, les bases de dades, els codis i qualsevol altre material, són propietat d’IrsiCaixa o de tercers que n’hagin autoritzat l’ús a IrsiCaixa.

4. La informació inclosa a la Web és la vigent a la data de la seva darrera actualització i s’ha de considerar informació introductòria per a l’usuari, relativa als productes i serveis i a d’altres informacions que conté la Web. L’usuari pot confirmar la data de l’actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia del correu electrònic que té a la seva disposició a la mateixa web.

5. L’accés o la utilització de la Web són gratuïts i es realitzen sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari. IrsiCaixa rebutja qualsevol responsabilitat que derivi de la mala utilització dels continguts de la Web.

6. IrsiCaixa facilita a la Web els enllaços a Twitter, mailing i RSS, amb l’objectiu que els usuaris puguin rebre informació sobre activitats i serveis que ofereix IrsiCaixa. En cas d’accedir a una altra web per la utilització d’aquests enllaços, l’usuari serà sotmès a les polítiques que s’estableixin en cada cas.

7. IrsiCaixa es reserva el dret a modificar i actualitzar, sense previ avís, els continguts, els serveis, la configuració i la presentació de la Web, així com a eliminar-los i a limitar-ne l’accés o a impedir-lo de manera temporal o definitiva.

8. IrsiCaixa rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no inclosa a la Web i, per tant, no elaborada per IrsiCaixa o no publicada amb el seu nom. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació recollida a pàgines web de terceres persones connectades a la Web d’IrsiCaixa mitjançant enllaços (links).

9. IrsiCaixa no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que puguin derivar del mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades d’aquest. Per tant, IrsiCaixa no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin ocasionar a l’usuari, tot i que IrsiCaixa ha adoptat les mesures necessàries per evitar-ho.

10. La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació inclosa a la Web i que es realitzi sense l’autorització d’IrsiCaixa és una infracció castigada per la legislació vigent.

11. La Web es regeix per les lleis espanyoles i qualsevol controvèrsia que hi estigui vinculada es dirimirà als tribunals de la ciutat de Barcelona.
 

Política de protecció de dades

1. L'informem que les seves dades personals s'incorporaran a un fitxer titularitat de FUNDACIÓ PRIVADA IRSICAIXA, amb la finalitat d'atendre i gestionar les seves sol·licituds o consultes.

2. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant enviament d'una carta a FUNDACIÓ PRIVADA IRSICAIXA. Carretera del Canyet, s/n, 08916 Badalona, o mitjançant correu electrònic a la següent adreça: comunicacio@irsicaixa.es  

La sol·licitud haurà d’anar acompanyada del nom i cognoms de l’usuari, fotocòpia del DNI i indicació del dret que es vol exercir.

3. El fet d’emplenar el formulari de contacte que hi ha a la Web o d’enviar el correu electrònic implica que el remitent reconeix que la informació i les dades personals que ens indica són seves, exactes i certes. En el formulari de contacte s’indiquen les dades que obligatòriament s’han d’aportar a IrsiCaixa perquè la petició es pugui tramitar. No aportar aquestes dades pot impedir que IrsiCaixa gestioni correctament la petició efectuada.

4. El fet de marcar la casella “Accepto la Política de Privacitat” dels formularis de la Web o d’enviar un missatge electrònic a les adreces de correu electrònic indicades a la Web implicarà l’acceptació de la Política de Privacitat.

5. D’acord amb allò que preveu l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, IrsiCaixa us informa que podreu revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions o informacions publicitàries per mitjans electrònics, utilitzant les mateixes modalitats indicades a l’apartat 2 anterior per a l’exercici dels drets sobre les vostres dades personals.
 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: