Programa de postdoctorat

Programa de postdoctorat

L’impuls definitiu per a una carrera com a investigador independent

L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa està obert a acollir joves investigadors amb talent, amb un bon historial de publicacions científiques i que hagin adquirit experiència en altres països durant el seu període predoctoral i/o en estadis inicials postdoctorals, que pretenguin aprofundir en les seves competències de recerca i créixer professionalment en un entorn altament competitiu.

IrsiCaixa ofereix oportunitats de formació avançada de recerca i proporciona als investigadors postdoctorals el suport científic, tècnic i administratiu que necessiten per impulsar la seva carrera com a investigadors independents.

Els investigadors postdoctorals que s’incorporen a IrsiCaixa generalment gaudeixen d’una subvenció externa obtinguda a través d’organismes nacionals i internacionals.

Si vols més informació, envia’ns el teu CV i candidatura a careers@irsicaixa.es. Per poder valorar millor les sol·licituds, et recomanem que també ens facis arribar l’expedient acadèmic.

 

Demana la teva beca amb nosaltres

Des d’IrsiCaixa et donem suport institucional i de gestió per demanar la teva beca post-doctoral Marie Skłodowska Curie Actions o EMBO.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: