Programa de doctorat

Programa de doctorat

Establir els fonaments d’una carrera investigadora de primer nivell

A l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa treballem per garantir el creixement professional i personal d’estudiants i científics, especialment en el camp de la recerca sobre el VIH/sida i les malalties que hi estan relacionades. El nostre objectiu és estimular els joves científics perquè desenvolupin projectes del més alt nivell acadèmic i esdevinguin, en un futur, líders en el camp de la recerca biomèdica a escala mundial.

Els estudiants de doctorat d’IrsiCaixa s’integren en un dels nostres grups de recerca , on desenvoluparan un projecte acordat amb el seu responsable i participaran en el dia a dia del laboratori.

Què oferim?

  • Integració completa dels joves científics en el dia a dia de la institució, on treballen amb investigadors de reconegut prestigi i tenen accés a infraestructures experimentals d’avantguarda.

  • Desenvolupament d’habilitats i coneixement de tècniques del més alt nivell.

  • Accés a totes les instal·lacions, tecnologies i serveis d’avantguarda de l’Institut i del Campus Can Ruti.

  • Formació complementària gràcies a la participació en seminaris científics, programes especialitzats, tallers tècnics, conferències científiques, etc.

  • Establiment de contactes a escala nacional i internacional.

  • Possibilitat de realitzar estades de recerca a centres de prestigi, com la University of Miami, l’Institut Pasteur de París, la UC San Diego (University of California), o el Massachusetts General Hospital.

Com accedir-hi

  • Cal presentar-se candidat a una oferta d’un grup de recerca d’IrsiCaixa
  • Buscar finançament propi per desenvolupar un projecte concret, per exemple, mitjançant subvencions o fons del país d’origen**

**En aquest cas és aconsellable que el candidat es posi en contacte prèviament amb l’investigador principal del grup de recerca en què té interès, per tal d’explorar les possibilitats d’acollida i de posar-se d’acord en la tria de l’eventual projecte de recerca que es desenvoluparà.

Per poder obtenir el doctorat, els joves s’han de matricular al programa de doctorat de la universitat que ells triïn. A escala local, les universitats següents ofereixen programes de doctorat en Biociències:

Si vols més informació, envia’ns el teu CV i candidatura a careers@irsicaixa.es. Per poder valorar millor les sol·licituds, et recomanem que també ens facis arribar l’expedient acadèmic.

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: