The Barcelona Debates on the Human Microbiome. From Microbes to Medicines

Esdeveniment

Veure tota l'agenda

The Barcelona Debates on the Human Microbiome. From Microbes to Medicines

30/06/2016 - 01/07/2016

Lloc: CosmoCaixa Barcelona Web: Més informació

El microbioma és una part essencial en el funcionament del nostre cos i la salut humana. En els darrers anys hem començat a desxifrar el gran potencial científic i terapèutic del microbioma en pràcticament totes les disciplines de la medicina actual.
 
Aquestes jornades de debat estan organitzades per B·Debate, una iniciativa de Biocat i l’Obra Social “la Caixa”, conjuntament amb l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa. L'objectiu és generar un fòrum de debat interdisciplinari i internacional per a experts mundials de diverses disciplinesque centrin la seva recerca en microbioma.
 
A The Barcelona Debates on the Human Microbiome – From Microbes to Medicines tindrem l'oportunitat de conèixer les darreres investigacions en aquest camp en la fase prenatal i la infantesa, així com en càncer, VIH-Sida, malalties infeccioses, metabolisme i obesitat. Es discutiran les darreres innovacions en transplantament fecal i probiòtics, a més de la incidència dels medicaments i la dieta com a factors determinants de la salut del nostre microbioma.
 
Líders científics: Bonaventura Clotet i Roger Paredes (Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa).
 
Trobareu adjunt el programa de la jornada. 
 
Consulteu el CV del Comité Organitzador i dels ponents.
 
Per a inscripcions i enviament d'abstracts, seguiu aquest enllaç. Els tres millors abstracts seleccionats realitzaran una presentació oral i una posterior discusió amb els experts que moderaran la sessió, els Dr. Dusko Ehrlich, Francisco Guarner, Peer Bork i Gary Wu.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: