Rosina Malagrida

Rosina Malagrida

rmalagrida@irsicaixa.es

Responsable del Living Lab de Salut d’IrsiCaixa, a Barcelona, on lidera iniciatives per promoure processos de deliberació en què diferents actors socials puguin participar en l’establiment de prioritats en Recerca i Innovació i en projectes de Recerca i Innovació transdisciplinars destinats a la promoció de la salut i desenvolupats amb i per a la comunitat. També s’encarrega de formar i assessorar universitats, centres de recerca i agències d’innovació sobre com implementar la Recerca i Innovació Responsables (RRI, de les seves sigles en anglès) i la Open Science.

Rosina Malagrida és investigadora principal dels projectes de la Comissió Europea: EnRRICH i INSPIRES, dins dels quals ha establert un nou Science Shop; CRISH, per facilitar la formació sobre l’experiència del pacient i la RRI, i FIT4Food, per transformar el sistema de recerca i innovació alimentàries mitjançant l’establiment d’un sistema alimentari i una perspectiva RRI. També coordina el programa educatiu europeu Xplore Health, que té com a objectiu disminuir la bretxa entre recerca i educació.

Va ser coordinadora adjunta del projecte RRI Tools, finançat per la CE, i ha participat com a IP en diversos projectes en RRI i nanotecnologies, també finançats per la CE. Anteriorment, va treballar als Museus de Ciències de Londres i Barcelona i als programes de lideratge del Parc Científic de Barcelona, per reduir la bretxa entre recerca i societat.

 

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: