Equip del Living Lab de Salut

L'equip

Totes les activitats del Living Lab són possibles gràcies a un equip de persones compromeses i motivades en obrir i apropar el món de la recerca i la innovació a la societat.

Col·laboracions

- Comunitat científica: Investigadors i investigadores d'IrsiCaixa i d'altres centres de recerca i universitats, com ara de l'Observatori de Bioètica i Dret de la UB i de la VU University of Amsterdam, i professionals assistencials.

- Comunitat educativa:

  • Assessorament i suport pedagògic: Marcel Costa, Miquel Nistal i Lluís Pagès.
  • Membres de la xarxa de centres pilot d'educació secundària del projecte Xplore Health.
  • Museus i d'altres centres culturals dedicats a l'educació no formal: CosmoCaixa i CaixaForums (Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Madrid, Sevilla i Saragossa), Parque de las Ciencias de Granada, Domus ( A Coruña) i Museo Nacional de Ciencias Naturales (Madrid).

- Entitats de la Societat Civil: representants de les entitats vinculades al CAC d'IrsiCaixa, d'altres associacions de pacients i d'altres entitats de la societat civil.

- Indústria: professionals de la indústria i empreses que col·laboren en els nostres projectes, com ara Amgen.

- Gestors de polítiques: Les activitats es duen a terme amb la implicació de gestors de polítiques públiques i privades d'entitats que financien la recerca i d'entitats que la desenvolupen. A més a més, comptem amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" i la Comissió Europea, a través de projectes finançats per H2020.

Subscriu-te a la newsletter

Back to Top
Irsi Caixa

Impulsat per:

Fundació 'La Caixa' Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

 

HR Excellence in Research

Membre de:

Cerca

Amb la col·laboració de: